MASTER 471 on uusin Master-malliston vene. Se sopii erityisesti kalastukseen ja kuljetuskäyttöön, mutta myös kaikenlaiseen vesiurheiluun. Se on turvallinen vene kaikissa nopeuksissa.

Master 471

15°:n V-kulma perässä ja 20°:n V-kulma veneen keskiosassa murtavat aaltoja kuin vene olisi kokoaan suurempi. Nykyaikainen täysalumiinirakenne suojaavilla pohjalistoilla ja polyuretaanivaahtotäytteisellä rungolla, joka takaa hiljaisen käynnin ja kantavuuden (myös vedellä täytettynä) viisi (5) henkilöä kyydissä. Veneen suuret vapaat pinnat ja keulan korotetun kannen alla oleva tilava säilytystila tekee siitä täydelliseen urheilukalastusveneen. Alumiinisen ohjauspulpetin takana istut suojassa ja tukevan kädensijan sekä täyshitsatun reelingin ansiosta pystyt saamaan tukevan otteen kaikissa tilanteissa. Niitä voidaan käyttää myös kuorman turvalliseen sitomiseen rakennusmateriaalia tai muita tavaroita kuljetettaessa. Erittäin helppoajoinen runko matalalla 0,51 l/mpk kulutuksella 25 solmussa, 40 hevosvoimaisella moottorilla.

Lataa Master 2016 Mallistoesite (PDF)

Varusteet

Ratti, ohjauskaapeli, ohjauspulpetti suurella tuulilasilla, targakaari, kulkuvalot virtakytkimellä, pääkytkin, hainevä-keulakaide, tartuntakaiteet, keula- ja perälepuuttajat, kiinteät trimmitasot, uimatikkaat sekä automaattinen tyhjennyspumppu.

Tekniset tiedot

Pituus: 4,90m
Leveys: 1,90m
V-kulma: 15,0°
Paino: 330 kg
Rungon paksuus pohja/kylki: 3,0/3,0 mm
Kantavuus: 375 kg / 5 hlö
Suositeltu moottori: 40 – 60 hv
Tyhjennys: Kyllä, sadevesityhjentyvä ja sähköpumppu
CE-luokka: MASTER 471 on tyyppiluokiteltu CE-luokkaan C
(Rannikkovesistöt ja saaristo 13,9 m/s ja 2 m aallonkorkeuteen saakka)