MASTER 571 on suuri ja vahva täysalumiininen monikäyttövene, joka sopii kuljettamiseen, retkeilyyn, kalastukseen tai vesiurheiluun.

22.900 € + tk

Lataa Master-hinnasto (PDF)

Master 571

Vankka rakenne, veneen rungon paksuus on viisi millimetriä. Vakaa ja turvallinen. Terävä 19°:n V-pohja antaa hyvät meriominaisuudet myös kovassa merenkäynnissä. Erinomainen näkyvyys suurten tuulilasien ansiosta. Lisävarusteena saatava suojapeite on kaksiosainen ja kun sivut otetaan pois, jää jäljelle katto aurinkosuojalla. Kiinteä 150 litran polttoainesäiliö takaa suuren toimintasäteen. Useita sekä lukittavia että avoimia säilytystiloja erilaisiin tarpeisiin. Nykyaikainen rakenne polyuretaanitäytteisellä rungolla mahdollistaa hiljaisen käynnin ja kantaa seitsemän henkilöä (myös vedellä täytettynä).

Lataa Master 2016 Mallistoesite (PDF)

Varusteet

Ratti, hydraulinen ohjaus, 2 ovellista pulpettia, säilytystilaa pulpeteissa, lukittavat säilytystilat. Kaksi ffshoretuolia ja tyynyllinen peräpenkki, kulkuvalot virtakytkimellä, pääkytkin, kaksinkertaiset hainevä- keulakaaret, uimatikkaat, säilytyslaatikot sekä keulassa että perässä, tartuntakaiteet.

Tekniset tiedot

Pituus: 5,78m
Leveys: 2,30m
V-kulma: 19,5°
Paino: 760 kg
Rungon paksuus pohja/kylki: 5,0/4,0 mm
Kantavuus: 525 kg/7 hlö
Suositeltu moottori: 100 – 150 hv
Polttoainesäiliö: 150 l
Tyhjennys: Kyllä, sadevesityhjentyvä ja sähköpumppu
CE-luokka: MASTER 571 on tyyppiluokiteltu CE-luokkaan C
(Rannikkovesistöt ja saaristo 13,9 m/s ja 2 m aallonkorkeuteen saakka)